Svatby

Svatby

Jak probíhá domluva a samotné svatební focení pěkně od začátku?

Nejprve zjistíme, jestli nám sedí termín. A když klapne tohle, domluvíme si osobní schůzku, abychom se trochu poznali a sdělili si očekávání a informace, které se budou hodit při samotném plánování svatby a jejího harmonogramu – s tím Vám rád pomůžu a poradím. Od té doby jsem s Vámi v kontaktu a můžeme společně ladit detaily tak, aby vše proběhlo hladce a nic Váš den D nenarušilo. Můžu taky komunikovat se svědky, aby vše nebylo jen na Vás.

Samotné focení pak ideálně začíná hned ráno, kdy jsem přítomný už od prvních chvilek, abych zachytil atmosféru místa, které je ještě bez lidí, důležité detaily a přípravy nevěsty i ženicha. Tak může vzniknout ucelená reportáž celého dne, ve které nebude chybět nic důležitého.

Při focení se snažím být co nejvíce nenápadný, abych nenarušoval přirozené dění a reakce. Snažím se, aby mi neušly žádné emoce, které člověk může zažívat třeba jen jednou za život, protože vím, že takové momenty pro Vás můžou být později jedny z nejhezčích a nejvzácnějších vzpomínek. Zároveň se však snažím být příjemnou součástí Vašeho dne, komunikovat s hosty, aby se všichni cítili pohodlně i když na ně zrovna míří objektiv.

Párové focení nám zabere asi hodinku, ale není problém ho v závislosti na lokaci rozložit do více menších časových úseků, kdybyste se nechtěli na tak dlouho vzdalovat od hostů. A když náhodou nevyjde počasí? Není třeba si tím kazit radost, i v dešti zvládneme udělat pár hezkých fotek, které budou mít zase trochu jinou atmosféru a k tomu ještě můžeme domluvit posvatební focení v jiný den a se sluníčkem v zádech 🙂